Hoppa till huvudinnehåll
En bytta med glass mot en ljusblå bakgrund
Vegokoll

3 Vänners Glass uppdaterar sin veganska Pepparkaksglass

3 Vänners veganska pepparkaksglass har uppgraderats - de välkomnar Pepparkaka & Choklad och till pepparkaksfamiljen!

Krämig och underbar pepparkaksglass proppfylld med pepparkaksdeg, krispig pepparkaka och hemmagjord kolasås, samt nu även chokladbitar. Basen är gjord på en blandning av cashew- och mandelgrädde. Den här glassen är beroendeframkallande och en av deras bästa veganska glassar någonsin. Glassen riktar sig särskilt till gottegrisar och finsmakarna, de som (precis som de på 3 Vänner) tycker att det aldrig kan finnas för mycket äkta smak i en bägare.

Produktfamiljen av Pepparkaksglassar har utökats från den traditionella burken till strut samt en veganburk, vars recept nu har uppdaterats. Våra pepparkaksglass-fans är extra passionerade och 3 Vänner får kundfeedback från dem året runt. Tips och frågan om att tillsätta chokladbitar har varit många. Speciellt beröms pepparkaksdegssåsen och att den är glutenfri.

3 Vänner har förfinat såsen genom åren för få den bättre och bättre, deras fördel är att de gör allt själva från början. Pepparkaksdegssåsen kan göras hur tjock och seg som de vill, men det är balansen som är den viktigaste.

Julen har tillsammans med sommaren utvecklats till en het glass-säsong för företaget. Pepparkaksglass, ursprungligen tänkt som en begränsad upplaga, finns nu i butik för fjärde vintern. Den växtbaserade och glutenfria 500ml glassburken finns i välsorterade Ica, Coop och Hemköp från början av oktober. Rekommenderat pris 59:95 kr.

Om 3 Vänners Glass
3 Vänner är en genuin glassfabrik som dessutom har sitt eget bageri där alla godsaker som pepparkakor, kolasås, chokladtryffel mm tillverkas. De tillsätter ingen luft i deras glass och använder endast helt naturliga ingredienser och en stor skopa kärlek <3 

Få mer inspiration! Du kanske vill hjälpa till att rädda klimatet med grönare matval, kanske vill du äta bättre mat för kroppen eller du kanske bara ogillar tanken på att djur föds upp i industrier för att bli mat? Du har möjligheten att vara en riktig hjälte i ditt val av mat genom att själv välja vego på tallriken.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden