Hoppa till huvudinnehåll
En läppmask i guld, en parfymflaska och en ljusorange tvål uppradade mot en ljusgul bakgrund
Vegokoll

Alla Hjärtans Dag kollektion från Lush

Lush släpper idag en kollektion till Alla Hjärtans Dag. Sprid glädje och vänlighet till dig själv och andra med deras kärleksfulla produkter. Dekadenta, exklusiva produkter gjorda med ingredienser som rättvisemärkta och veganska. Årets Alla hjärtans dag-kollektion är tillgänglig i butiker och online från den 13 januari.

På bilden

Hot Lips Läppmask och skrubb – 40 kr

Preppa dina läppar inför alla hjärtans dag med den här söta läppmasken. Maska, vårda och skrubba med mandelolja, karragenanextrakt och bambustam för att njuta av välmående läppar och söta kyssar med smak av körsbärsbakverk.

Love Parfym – 1100 kr för 100ml

Kärleksdrycker kanske inte finns på riktigt, men den här skönheten sveper verkligen in bäraren i älskvärd citrusmagi. Först fyller gnistrande citrongräs luften, innan solig bergamott skiner igenom. Berusande noter av ylang-ylang knyter ihop den söta rosetten med blommiga och lätta toner.

Passion Fruit Delight Body Wash – 42 kr för 40g

Ett plastfritt alternativ till duschen som tillverkas med äkta, färsk passionsfruktsjuice! Passion Fruit Delight body wash är marshmallowig, fluffig och en ren fröjd att använda. De syrliga oljorna buchu och litsea cubeba arbetar tillsammans för att skapa en munter, fruktig doft, samtidigt som de bidrar med renande egenskaper tack vare deras antiseptiska natur.

 

Utöver dessa produkter så finns det allt från badbomber till badoljor, duschtvålar, massagekakor och färdiga paket med valentinesprodukter. Årets Alla hjärtans dag-kollektion är tillgänglig i butiker och online från den 13 januari.

 

Få mer inspiration! Du kanske vill hjälpa till att rädda klimatet med grönare matval, kanske vill du äta bättre mat för kroppen eller du kanske bara ogillar tanken på att djur föds upp i industrier för att bli mat? Du har möjligheten att vara en riktig hjälte i ditt val av mat genom att själv välja vego på tallriken.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden