Hoppa till huvudinnehåll
Förpackning med växtbaserad dryck bredvid en kopp latteart på ett gult bord
Vegokoll

Alpro lanserar I Love Coffee Oat

Den nya havredrycken Alpro I Love Coffee Oat är med sin krämiga konsistens ett perfekt alternativ att ha till kaffet och kan bli en ny favorit hos baristor så väl som kaffeälskare. Alpro I Love Coffee Oat lanseras exklusivt genom ICA den 4 september 2023.

Alpros nya havredrycksinnovation är mild, krämig och har en balanserad smakprofil. Receptet till den nya produkten har tagits fram i samarbete med baristor för att bli det perfekta alternativet att ha i kaffet.

Alpro I Love Coffee Oat går att skumma, kan användas i både varmt- och kallt kaffe samt innehåller inget tillsatt socker. Lanseringen sker exklusivt genom ICA i Sverige den 4 september 2023. Alpro I Love Coffee Oat blir tillgänglig hos övriga återförsäljare under våren 2024 och kommer då även att lanseras på resterande marknader i Norden.

Vi är väldigt glada över att kunna lansera den här fantastiska havredrycken på den svenska marknaden. Att den är framtagen i samarbete med baristor gör att den definitivt har potential att bli alla kaffeälskares nya favorit. Jag kommer definitivt att bli en av de första stora användarna, säger Eike Goerling, Senior Marketing Manager på Alpro.

Det rekommenderade försäljningspriset är 17,90 SEK.

Få mer inspiration! Du kanske vill hjälpa till att rädda klimatet med grönare matval, kanske vill du äta bättre mat för kroppen eller du kanske bara ogillar tanken på att djur föds upp i industrier för att bli mat? Du har möjligheten att vara en riktig hjälte i ditt val av mat genom att själv välja vego på tallriken.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden