Hoppa till huvudinnehåll
En skål med nachos och en liten skål med vegansk ostdipp mitt i den stora nachoskålen
Vegokoll

El Taco Truck lanserar fyra såsiga nyheter

Tacovarumärket El Taco Truck fyller tacohyllan med fyra nya såser. Cheezy Sauce, vårens stora succé, kompletteras med en hetare variant: Cheezy Jalapeño Sauce. Även den vegansk förstås. El Taco Truck lanserar också en vegansk Chili Mayo, Tomato Salsita och Coriander Dressing. En kvartett i såsnyheter för att ta tacoupplevelsen hemma till nästa nivå.

Sedan starten 2012 har El Taco Truck haft ett tydligt mål – att erbjuda smakrika, enkla tacos. Och trots övergången från foodtruck till att nu ha en egen produktlinje i matbutiker över hela Norden, är fokuset fortfarande detsamma.

El Taco Truck vill med sina fyra nya såser och inspirerande recept uppmuntra till nya smaker på tacobordet, både i form av tillbehör och hela rätter. Alla influerade av det mexikanska köket och helt veganska, precis som resten av El Taco Truck’s produktlinje.

Coriander Dressing
Ett perfekt alternativ för korianderälskaren som vill slippa köpa färsk koriander till varje (taco)måltid. Koriander på flaska! Smaksatt med lime för extra fräschör. Passar till allt som vanligtvis toppas med koriander, till exempel tacos, bowls, fajitas eller sallader.

Cheezy Jalapeño Sauce
Vegansk ostsås med inspiration från klassisk cheddar, smaksatt med jalapeño. Krämig och fräsch med extra sting. Perfekt som dipp till nachos och som topping till en mängd olika rätter i behov av lite extra krämighet och hetta. Är precis som alla andra av El Taco Truck’s produkter fri från palmolja.

Tomato Salsita
En ny tomatbaserad salsa – len, fräsch och smaksatt med mexikansk oregano. En tidlös favorit som alltid funkar och som ger en härlig syrlighet till alla sorters tacorätter. Perfekt för hela familjen att njuta av.

Chili Mayo
En het, vegansk mayo smaksatt med en blandning av chili och vitlök. Lagom hetta för hela familjen. Perfekt som topping på dina tacos eller för att ringla över din nachos. Kompletterar de flesta favoriträtter!

Cirka pris:
Coriander Dressing 36,95 kronor
Chili Mayo 34,95 kronor
Cheezy Jalapeño Sauce 34,95 kronor
Tomato Salsita 34,95 kronor

Läs mer om hela El Taco Trucks’ sortiment här.

På jakt efter mer vegoinspiration? Ladda ner vårt inspirationsmagasin - helt gratis! Det är fullt med tips, pepp, recept och sådant du behöver för att komma igång (eller fortsätta) med ditt vegovänliga liv. Du kan få det digitalt bara ett klick bort!

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden