Hoppa till huvudinnehåll
Ett plåtbord med tacorätter och en påse veganska nachos med ostsmak
Vegokoll

El Taco Truck utökar sitt sortiment med Cheezy Corn Chips

El Taco Truck utökar sitt Cheezy-sortiment med årets första produktnyhet: Cheezy Corn Chips. Det är det tredje tillskottet till Cheezy-trion, efter att Cheezy Jalapeño Sauce och Cheezy Sauce lanserades förra året.

Sedan 2021 har El Taco Truck verkat som en uppfriskande utmanare till tacoritualerna i Norden med sina mexikanskt inspirerade produkter som snabbt blivit favoriter i tacohyllorna. Chipsen, tillverkade av majs med en härlig ostsmak, är 100% veganska och perfekta för att dippa i salsa eller att skapa läckra nachos.

I samband med släppet av sin tredje cheezy produkt lanserar El Taco Truck även kampanjen: Let’s be Cheezy. Där man lyfter det positiva med att släppa fram sin inre “cheeziness” och uppmärksammar att produkten är “as cheezy as something can be, without being cheese” i samband med årets cheezigaste dag: Alla hjärtans dag.

Nytt år, nya gröna vanor. I appen Välj Vego! finns utmaningen Testa Vego i 28 dagar för att hjälpa dig på traven. Där får du recept, inköpningslistor, frukosttips, näringslära och annat bra du kan ha hjälp av.  

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden