Hoppa till huvudinnehåll
En påse godis öppnat och utspridd på en skärbräda i trä med jordgubbar och röda tulpaner runt
Vegokoll

GOODY Strawberry Vanilla – ny godissmak i påse från BUBS

Sedan BUBS serie GOODY bestående av påsar fyllda med små ovaler i skum lanserades för snart 4 år sedan, har sortimentet kompletterats med GOODY Fruity Pear våren 2022. Nu är det dags att förstärka den populära GOODY-familjen med ytterligare en ny smak, nämligen GOODY Strawberry Vanilla som lanseras under vecka 7!

En smak med positiva vibbar
Konceptet GOODY står för det goda i livet. Att fylla dagarna med roliga upplevelser, unna sig något extra gott och att dela godisglädje med vännerna till exempel. När BUBS arbetade fram den fruktiga och lätt sötsyrliga smakkombinationen av fräsch jordgubbe och drömmig vanilj, hade de minnet av sommarens godaste glass i bakhuvudet. Men till skillnad från glas så har deras skumovaler ett perfekt tuggmotstånd som tillsammans med den goda smaken får de flesta att smälta! GOODY Strawberry Vanilla levereras i praktisk 90-gramspåse, perfekt att ha med sig i fickan och ta fram och bjuda på lite extra GOODY stämning.

Efterfrågan på fräscht gelatinfritt skumgodis i påse ökar stadigt. Vår produktserie GOODY har sedan första lanseringen 2020 mottagits mycket väl på marknaden och det känns kul att erbjuda en ny, frisk smakkombination till sortimentet! Jag är säker på att GOODY Strawberry Vanilla kommer att bli mångas nya godisfavorit, säger Marcus Grönvall, Brand Manager Orkla Confectionery & Snacks.

Allt godis från BUBS är gelatinfritt och veganskt. Förpackade produkter innehåller dessutom godis med Fairtrade-certifierat socker. Produkterna finns tillgängliga i de flesta svenska dagligvarukedjor samt i servicehandeln.

Ge bort mer vegoinspiration till någon du tycker om! Ladda ner vårt kostnadsfria inspirationsmagasin som är fullproppat med vegotips. Du lär dig om vegansk bakning, näring, hur du ska tänka kring barn & vego, smarriga recept och massor annat.  

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden