Hoppa till huvudinnehåll
en hand som håller i en vegoburgare med pommes och dip på ett bord i en mörk restaurangmiljö
Vegokoll

Greenlicious Burger på Scandic Hotels

Greenlicious Burger är Scandics nya växtbaserade burgare från GoGreen gjord på svenska ärtor, odlad av lokala bönder och 100% supergod.

ÄRTIG NYHET PÅ MENYN!

Med den svenska ärtan kan du njuta av en burgare som smakar precis som du vill att den ska smaka. Den är fulladdad med protein och noga utvalda kryddor som sätter god smak på burgaren. Odlad av svenska bönder och älskad av en ny generation burgarfantaster.

  • Ärta från svenska bönder
  • 100% växtbaserad
  • Rik på protein

Scandics nya favoritburgare serveras med picklad rödlök, chimichurrimajonnäs, krispsallad och vegansk ost. I menyn ingår pommes frites och dip.

Oktobererbjudande - under oktober kan du testa den nya burgarmenyn för endast 150 kr!
Den vanliga medlemsrabatt hos Scandic på 10 % gäller inte i kombination med detta erbjudande.

Var kan jag äta burgaren?

Du kan beställa in burgaren på 76 av Scandics 90 svenska hotell. Undantagna hotell är Scandic No. 53, Scandic Upplandsgatan, Scandic Kista, Scandic Skärholmen, Scandic St. Jörgen, Scandic Gamla Stan, Scandic Borlänge, Scandic Norra Bantorget, Scandic No 25, Scandic Portalen, Scandic Malmö City, Scandic Sortorget, Scandic Kramer och Scandic CH. 

Scandic ärtan

Svenska bönor och ärtor är något av det mest klimatsmarta vi kan äta. Ärta finns och odlas redan i stor omfattning i det svenska jordbruket och steget till att nu mer och mer använda detta som vegetabiliskt protein av grön mat är därför inte så stort. Ärtan binder dessutom kväve från luften i jorden och förbättrar därmed jordens näring på ett naturligt och effektivt sätt.

Denna goda burgare kommer från GoGreen och är baserad på just svenska ärtor. GoGreen är en del av Lantmännenkoncernen som ägs av cirka 19 000 svenska bönder.

4 veckor utan kyckling - klarar du utmaningen? Testa att ha fyra kycklingfria veckor med vår peppiga utmaning “Kycklingfri vardag”. Då får du recept, massor tips och ny kul kunskap - allt helt kostnadsfritt!

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden