Ingredienser
1 flaska Roasted Garlic Mayo (El Taco Truck)
1 påse Corn chips (El Taco Truck)
5 matskedar olivolja
2 rödlökar
2 selleri
3 vitlöksklyftor
1/2 matsked färsk rosmarin
1/2 matsked kummin
1/2 matsked kanel
900g uppskärda kuber av pumpa
En nypa chili av val
Salt + peppar efter smak
1 kub grönsaksbuljong
- Hetta upp stekpannan med olja och addera hackad lök och selleri.
- Krydda med salt och peppar efter smak!
- När löken börjar mjukna - Addera vitlöksklyftorna, rosmarin och resten av kryddorna och blanda.
- Låt puttra i cirka 5 min.
- Addera kuberna med pumpa, chili och koka i 5 minuter.
- Addera 1 liter vatten ihop med grönsaksbuljongen.
- Låt det stå och simra tills pumpakuberna blivit mjuka (cirka 20 min).
- Häll över allt från stekpannan i en mixer och mixa tills du får till en mjuk konsistens.
- Servera i en soppskål.
- Klam lite limejuice över, ringla lite Roasted Garlic Mayo och lägg i en handfull med nachochips.