Hoppa till huvudinnehåll
Ett frukostbord med gifflar, grönsaker och växtbaserad ost
Vegokoll

Oddlygood lanserar Cheezington Oh Protein!

Den som saknat protein i utbudet av växtbaserade ostar behöver inte vänta längre. Nu lanserar Oddlygood® en helt ny välsmakande och proteinrik växtbaserad ost som är både skivbar och går att smälta. Nyheten Oddlygood® Cheezington Oh Protein innehåller hela 10g protein per 100g. Med fyllig smak och konsistens fungerar den lika bra skivad på frukostmackan, som smält i en frasig toast eller skuren i snacksstänger på ostbrickan.

Sortimentet av växtbaserade ostar ökar i butikerna, men fram till idag har det saknats riktigt proteinrika alternativ som ger ytterligare värde till smakupplevelsen. Nu blir det ändring på det med lanseringen av Oddlygood® Cheezington Oh Protein! Den nya, smakrika växtbaserade osten lanseras både som färdigskurna skivor och i block. Med sin fylliga ostsmak och mjuka konsistens passar den perfekt på mackan, i matlagningen, smält på favoritpizzan eller som ostdipp. Möjligheterna är oändliga och alltid rika på det hälsosamma proteinet.

Nyheten Oddlygood® Cheezington Oh Protein är en bra proteinkälla med totalt 10g protein per 100g. Den innehåller även vitaminerna B2, B12, D och är berikad med mineralen kalcium. Ett utsökt enkelt val för att höja ditt proteinintag – en ostskiva i taget!

Vi har laddat musklerna för ett storslaget välkomnande av nya proteinrika Oddlygood® Cheezington Oh Protein till vår familj av växtbaserade ostar. Vi har länge strävat efter att skapa en växtbaserad ost som har full smak, optimal konsistens, smälter perfekt och innehåller mer protein – och nu är den äntligen här!, säger Nina Gillsvik, global CMO hos Oddlygood®. Vi vill göra det enkelt för matälskare över hela världen att välja växtbaserade alternativ utan att behöva kompromissa med varken smak, innehåll eller textur.

Produktinformation
Oddlygood® Cheezington Oh Protein 140G Skivad och Oddlygood® Cheezington Oh Protein 250G Block lanserades v.37.

Vill du äta mer vego? Ladda ner vår kostnadsfria app Välj Vego och få tillgång till aktuella utmaningar. Det finns också möjlighet att starta egna utmaningar! Välj hur mycket vego du vill äta (frukost, lunch, middag eller alla) och bjud in vänner. Starta dina nya vegovänliga vanor idag! 

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden