Hoppa till huvudinnehåll
fyra plastförpackningar med minikakor uppradade mot en ljusrosa bakgrund.
Vegokoll

Nyhet - två veganska småkakor hos Gille!

Med inspiration av hembakat och med stor omsorg om det goda släpper Gille nu två nya sorters kakor i miniformat. Som Sveriges marknadsledare på småkakor driver de utvecklingen framåt och tar deras traditioner vidare till nya generationer.

Nu lanseras två ”MINIsar” till nya äventyr – ute i svenska butiker från vecka 7.
Sveriges mest populära småkaka – GILLE Dubbla Chokladflarn blev utgångspunkten när de lanserade ett nytt koncept med småkakor i MINI-format 2022. GILLE MINI Chokladflarn Original och GILLE MINI Chokladflarn Apelsin lanserades som en liten kaka att ha med till stora äventyr! Nyheterna togs emot med glädje och placerade sig högt på försäljningslistorna. Nu presenterar de äntligen två VEGANSKA och fantastiskt goda kakor i MINI-format!.

GILLE MINI Chokokrisp Choklad.
Med receptkunskaper från 60-talet och egna bagerier har Gille en lång erfarenhet och kunskap kring vad svenska folket tycker om och har nu bakat fram en ny liten MINI-kaka med kakao och bitar av mörk choklad. Den säljs i en förpackning med 14 ”minisar” i en påse som väger 110g och är ett måste till nästa vår-äventyr!

GILLE MINI Havrekrisp Äpple.
Förutom att GILLE bakar sina kakor i norra Skåne hämtas havren till kakorna från åkrarna i Västra Götaland. Nyheten GILLE MINI Havrekrisp Äpple en ny liten kaka som innehåller rostad havre och bitar av torkade äpplen. De säljs i en förpackning med 13 ”minisar” i en påse som väger 110g och passar perfekt till sommarens alla utflykter.

Skänk en gåva till Djurens Rätts arbete! Som givare stödjer du Djurens Rätts arbete för djuren.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden