Hoppa till huvudinnehåll
två förpackningar med havredryck och en hand som häller haredryck i en kopp mot en blå bakgrund.
Vegokoll

Oddlygood lanserar Barista Delight

Oddlygood lanserar en ny, lättare produkt i sortimentet av goda Barista havredrycker. Oddlygood® Barista Delight med endast 1,5% fett är lätt att skumma och passar perfekt i alla typer av kaffe oavsett om den serveras skummad, varm eller kall.

Nya Oddlygood® Barista Delight är ett lättare alternativ för alla kaffeälskare som söker en havredryck med lägre fetthalt. Med len, god smak och endast 1,5% fett är den fullt skumbar, blandar sig bra med alla typer av kaffe och förhöjer samtidigt kaffesmaken. Oddlygood® Barista Delight ger hälsomedvetna konsumenter fler möjligheter att njuta av växtbaserade produkter.

Äntligen kan vi presentera vår himmelska Oddlygood® Barista Delight! En nyhet som tilltalar både baristas och konsumenter som vill ha ett lättare alternativ med färre kalorier och lägre fetthalt utan att kompromissa med smak, hållbarhet eller kvalitet, säger Nina Gillsvik, global CMO hos Oddlygood. Att den går att skumma till ett lent och lätt fluff gör variationsmöjligheterna oändliga, avslutar hon.

Oddlygood® Barista Delight är gjord på glutenfri havre och när det gäller havre går Oddlygood all in! De använder allt havremjöl och låter inget gå till spillo. Det ger havredryckerna från Oddlygood dess krämigt lena och glutenfria smakupplevelse samtidigt som de minimerar matsvinnet.

Och missa inte lanseringskampanjen! Det är dags för mer lätthet i livet när Oddlygood erbjuder möjligheten att få en 30 dagar lång, betald kafferast. Den som vill ta chansen skickar in sin ansökan senast 2024-03-31 på www.oddlygoodcoffeebreak.com

Tre finalister går vidare till en intervjuomgång som resulterar i att en slutlig kandidat väljs. Den betalda kafferasten ersätts med 3000 Euro och även en toppmodern kaffemaskin, kaffebönor och massor av härliga Oddlygood® Barista Havredrycker. Se mer på www.oddlygoodcoffeebreak.com

Produktinformation:
Oddlygood® Barista Delight finns i butik från v.7. 43 kcal/100 g, glutenfri och vegansk.

Vill du äta mer vego? Ladda ner vår kostnadsfria app Välj Vego och få tillgång till aktuella utmaningar. Det finns också möjlighet att starta egna utmaningar! Välj hur mycket vego du vill äta (frukost, lunch, middag eller alla) och bjud in vänner. Starta dina nya vegovänliga vanor idag!

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden