Oh Mungoods veganska och snabba grillspett
Visst lever grillspettet i våra hjärtan. Men man orkar inte alltid kladda och hacka en massa. Här är ett grillspett som passar perfekt för sommarstugans begränsade köksutbud och som går löjligt snabbt att göra. En riktig crowd pleaser! Recept från Oh Mungood!
Ingredienser
1 frp Oh Mungood bits
8 st minipaprikor
1 ask coctailtomater
1 liten gul squash
1 liten grön squash
1 knippe färsklök
Olja
Lite flingsalt
- Tina bitsen (Då blir de lättare att trä på pinnen sen)
- Tänd grillen
- Hyvla squashen på längden med en osthyvel eller mandolin
- Skär salladslöken i större bitar
- Blanda gärna alla grönsaker i en stor skål med olja och lite flingsalt
- Sedan är det bara att börja montera grillspetten och slänga dom på grillen. Spetten är klara när grönsaker mjuknat och fått färg och bitsen är krispiga på utsidan och krämiga på insidan.
- Servera gärna med smashed potatoes