Orientalisk tartine med hummus, grillad paprika, vegansk fetaost, mynta granatäpple
Eftersom burgare från Oh Mungood har en kryddig smak av spiskummin, vitlök, cayenne, bockhornsklöver och koriander så passar dom sinnessjukt bra i orientaliska kombinationer. Ett nytt sätt att använda en burgare på är i denna öppna varianten. Vi lovar du kommer inte bli besviken! Recept från Oh Mungood!
Ingredienser
4 stora skivor surdegsbröd
1 burk Hummus
1 paket Oh Mungood burgare
1 pkt fetaost (ex violife eller peas of heaven)
1 kruka mynta
1 granatäpple
- Stek surdegsskivorna krispiga i olja och lägg åt sidan
- Stek eller grilla burgarna tills de är krispiga på utsidan och krämiga på insidan. Ca 3 minuter på varje sida.
- Ta ur kärnorna ur granatäpplet.
- Strimla grillad paprika. (Det går bra att köpa färdig)
- Montera bröden med hummus i botten, grillad paprika, krispiga burgare ovanpå, smulad vegansk fetaost, massor av granatäpple och mynta.