Hoppa till huvudinnehåll
Vegansk ceviche uppdukad på ett soligt bord fullt med tillbehör.

Vegansk Beetroot Ceviche

Vegansk Beetroot ceviche med recept från El Taco Truck.

Ingredienser

4 portioner
4 Polkarödbetor
1 burk Ärtamole (El Taco Truck)
1 Picklad Rödlök
1 dl bönor av val
2 Vårlökar
10 Rädisor
1 flaska Jalapeno Lime Mayo (El Taco Truck)
1 Lime
4 msk olivolja
En nyp havssalt
  1. Gnid de skalade rödbetorna i olivolja och salt och täck med folie.
  2. Stek i ugnen på 180 grader i cirka 1 timme.
  3. Ta ut och låt svalna och skiva rödbetorna tunt i ett rivjärn och pressa över limejuice och låt marinera.
  4. Placera rödbetorna jämt på en tallrik och addera alla de övriga grönsakerna.
  5. Ringla olivolja, pressad limejuice och strössla en nypa havssalt över.
  6. Avsluta med att ringla Jalapeno Lime Mayo.

Känner du någon som borde skippa kycklingen? Tipsa om vår utmaning “Kycklingfri vardag”! Den som anmäler sig får recept på supergoda rätter, massor tips och pepp - allt helt kostnadsfritt. Kycklingen på tallriken kommer snart att vara ett minne blott!

Ladda ner inspirationsmagasinet gratis!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden