Hoppa till huvudinnehåll
en bricka med nachos och topping på ett mörgrått bord

Vegansk Crispy Nacho & Sugarsnap Bowl

Veganska nachos serverade på bästa möjliga sätt: med smakrika grönsaker, guacamole och het mayo. Receptet är från El Taco Truck!

15 min
Lunch
Middag
Under 30 min

Ingredienser

4 portioner
3 msk olivolja
1 lime, pressad
2 msk El Taco Truck Classic Spice Mix
1 knippe rädisor, klyftade
1 gurka, stora bitar
1 röd lök, klyftad
1 jalapeño, tunnskivad
150 g sockerärtor, delade
300 g grönsallad
El Taco Truck Yellow Corn Chips (blanda med Blue Corn Chips för stilpoäng)
El Taco Truck Guacamole
El Taco Truck Chili Mayo
Korianderblad
  1. Blanda ihop olivolja, El Taco Truck Classic Spice Mix och limejuice i en stor skål. Rör sedan ner alla grönsaker förutom salladen chipsen. Låt dra i 2–3 minuter.
  2. Vänd i salladen och grovkrossade chips.
  3. Servera på ett stort fat eller i fyra bowls, toppa med klickar av Guacamole, Chili Mayo och koriander.

Få mer inspiration ett klick bort! I vårt inspirationsmagasin får du veganska bakningstips, recept, inköpslista och massor hjälpsamma vegotips!

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden