
Ingredienser
280 gram Oumph! chunks
1 paket tacokrydda
1 påse tacochips
2 dl vegansk ost
Guacamole
2 avokados
1 lime
1 hackad vitlöksklyfta
1 jalapeño
Salt och peppar
Pico de gallo
2 tomater
1/3 rödlök
2 tsk hackad jalapeño
4 msk citron
Koriander
Olivolja
Salt
- Pico de gallo: Hacka tomat, rödlök, chili och korriander. Smaka av med salt, citron och olivolja. Låt stå.
- Guacamole: Kärna ur avokados och grovhacka dom. Hacka jalapeño och addera dom tillsammans med pressad vitlök, citron och salt. Rör runt med en gaffel och smaka av.
- Nachos: Stek upp Oumph!en till önskad konsistens, addera tacokrydda.
- Börja med att lägga upp taco-chips i en ugnsfast form, lägg på Oumph!en på chipsen och strö över ost. Gratinera i ugn tills osten smällt på 200 grader.
- Ta ut ur ugn och gå bananas med Pico de gallo, guacamole och skivad jalapeño.