Ingredienser
2 ½ dl kikärtor, grovmosade
150 g vegansk färskost
2 salladslökar, tunnskivade
El Taco Truck Hot Sauce
Salt/peppar efter smak
El Taco Truck Tortillas, delade i två
Olja att pensla med
El Taco Truck Cheezy Jalapeño Sauce
El Taco Truck Coriander Dressing
Valfri mängd färsk chili, skivad
- Blanda de mosade kikärtorna med färskost, 1–2 msk vatten, chili efter smak och salladslök. Smaka av med Hot Sauce, salt och peppar.
- Placera ut de delade tortillabröden, pensla med olja, lägg på kikärtsblandningen och rulla ihop till strutar.
- Varva strutarna i en form eller på ett serveringsfat runt en dippskål, sätt in i ugnen på 175°C i ca. 10 minuter.
- Ta ut och fyll upp skålen med Cheezy Jalapeño Sauce, toppa med Coriander Dressing och Hot Sauce. Dippsåsen ska värmas upp av den ugnsvarma skålen!
- Servera direkt!