Hoppa till huvudinnehåll
Veganska sneakers staplade på kartonger i en studio
Vegokoll

Reebok & Milk Makeup lanserar en vegansk kollektion

I ett ovanligt samarbete mellan märken från olika branscher har sportklädesföretaget Reebok och det veganska kosmetikamärket Milk Makeup ingått partnerskap för att lansera en ny cruelty free skokollektion gjord av 100 % veganska material och inga animaliska biprodukter.

Designen i den nya kollektionen Equipment Essentials har dekonstruerade element, geometriska mönster, livfulla accenter och logotyper. Kollektionen är inspirerad av utrustningsrummet på Milk Studios (Milk Makeups New York-baserade moderbolag), där funktionella arbetskläder är ett måste.

Kollektionen innehåller förnyade versioner av fem klassiska Reebok sneakerdesigner

  • The Classic Vegan
  • Club C 85 Vegan
  • Classic Make It Yours Vegan
  • Club C Geo Mid Vegan
  • BB 4000 II Vegan

Förutom skor har företagen också skapat en klädlinje som innehåller Milk Lux Hoodie och Milk Bodysuit. Plaggen har en röd dragkedja och en röd Milk-logga för att matcha sneakers.

Reebok har släppt flera veganska versioner av sina populära sportskor under de senaste åren. I samarbete med National Geographic lanserade varumärket nyligen en skokollektion inspirerad av världens utrotningshotade arter.

Reebok X Milk Makeup Equipment Essentials förenar ett rent utseende med ett rent samvete. Inspirerad av värderingarna och designen som möjliggör ett kreativt uttryck, har denna mångsidiga kollektion med veganska råmaterial fem skomodeller och två klädessilhuetter. Från Reeboks designstudio och Milks ikoniska NYC-studio kommer kollektionen som anpassar din livsåskådning med din stil, säger Reebok.

Equipment Essentials-kollektionen kommer att finnas tillgänglig från Reeboks webbplats från den 14 april.

På jakt efter mer vegoinspiration? Ladda ner vårt inspirationsmagasin - helt gratis! Det är fullt med tips, pepp, recept och sådant du behöver för att komma igång (eller fortsätta) med ditt vegovänliga liv. Du kan få det digitalt bara ett klick bort!

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden