Hoppa till huvudinnehåll
Tre påsar med rotfruktspytt uppradade mot en ljusrosa bakgrund.
Vegokoll

Snabblagat med Nordisk Rotfruktspanna

Snabbt, gott och hälsosamt står högt upp på priolistan när middagen ska fixas och med Apetits nyhet Nordisk Rotfruktspanna fixar du en hälsosam middag på nolltid! Nordisk Rotfruktspanna innehåller smidigt färdigskurna bitar av rotfrukter som potatis, morot, kålrot och lök som på 10 minuter i stekpannan blir en fantastiskt god växtbaserad pytt i panna! Rotfrukterna är hållbart odlade i Norden vilket innebär kortare transport och mindre klimatpåverkan. Bra för dig och miljön!

Apetit vill göra det så enkelt och bekvämt som möjligt för konsumenter att äta mer grönsaker, för både hälsans och miljöns skull. Apetits senaste tillskott Nordisk Rotfruktspanna passar att äta som en vegansk pytt i panna med t.ex. sojabitar eller bönor samt som tillbehör till andra rätter. Färdigskuret och klart på 10 minuter, smidigare blir det inte!

Apetit erbjuder frysta grönsaker som är hållbart odlade i Norden vilket innebär kortare transport och mindre koldioxidutsläpp. Nordens unika klimat ger även fantastiska odlingsförutsättningar för rotfrukter vilket innebär minimalt med bekämpningsmedel och odling utan konstbevattning.

Apetits Nordiska Rotfruktspanna och andra frysta grönsaksprodukter är skalade och färdigskurna, lika nyttiga som färska och gör att du kan äta närodlade grönsaker året om. I skillnad från färska grönsaker som snabbt kan skrumpna i kylskåpet så kan du med frysta grönsaker enkelt använda vad du behöver och lägga tillbaka resten i frysen, där de håller länge helt utan konserveringsmedel. Enklare sätt att minska matsvinnet finns knappt!

APETIT NORDISK ROTFRUKTSPANNA
Smakrik rotfruktspanna med smidigt färdigskuren potatis, morot, kålrot, lök och palsternacka odlade i Norden. Stek i panna i 10 minuter och ät som den är eller med tillbehör som vegobitar, bönor eller veganskt bacon. Enkel och smidig vardagsräddare som bör finnas i allas frys!

Apetit Nordisk Rotfruktspanna är nu tillgänglig i frysdisken på ICA. Pris 32,90 kr, 800 gram.

Ge bort mer vegoinspiration till någon du tycker om! Ladda ner vårt kostnadsfria inspirationsmagasin som är fullproppat med vegotips. Du lär dig om vegansk bakning, näring, hur du ska tänka kring barn & vego, smarriga recept och massor annat.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden