Hoppa till huvudinnehåll

Ät vegansk brunch i Stockholm!

Få saker står så högt upp på helglyx som att äta brunch ute med vänner. Nu har vi samlat våra topp tre favoriter i Stockholm! 

1. Radisson Blu Royal Park
Har man ingen lust att trängas inne i citymiljön så har Radisson Blu Royal Park i Hagaparken öppnat en suverän buffé som är den första med enbart veganska ingredienser och rätter! Med sin ”Plant powered brunch” vill man bjuda in till ett mathantverk med kvalitet för människa och natur där smakerna är i centrum. Bland rätterna återfinns bland annat fantastiska ostar som görs på plats av cashewnötter, veganska pannkakor,  korvar, tempeh, juicer, croissant, vegansk nutella och fantastiska efterrätter. Det är på söndagar man kan komma, avnjuta och sitta länge på plant powerd brunch.

Adress: Frösundaviks allé 15, 169 70 Solna
Öppetider: Söndag klockan 12.00-16.00

2. Växthuset
Varannan lördag är det helt växtbaserad brunch som gäller på restaurangen på Söder. Fokus är på växtbaserad mat med nordiska smaker och  råvaror som är bäst just nu och med kvalitet i fokus. På tallriken erbjuds  säsongsbaserad, hantverksmässig och mat som är vänlig mot naturen. Dessutom finns det dessert med kaffe, växtbaserade brunchdryck och en härlig atmosfär!

Öppetider: Lördagar 12-16.00
Adress: Hammarby Slussväg 2, Södermalm

3.HERMANS
Innan vegansk och kravcertifikat fanns på Stockholmskartan var Hermans en klassiker för vegosar i Stockholm. Du behöver här inte hålla dig till en speciell brunch tid utan kan äta buffe inspirerad av olika kulturer när det passar dig. Grytor, lasagne och röror delar bord med sallader och ett stort dessertutbud. Det hela kompletteras med en vacker och grönskande utsikt över Stockholm på den stora verandan som är öppen året runt. Om du är här på sommaren plockas ibland grillen fram och erbjuder många läckra alternativ.

Öppetider: alla dagar från 11-22
Adress:
 Fjällgatan 23B Södermalm

 

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden