Hoppa till huvudinnehåll
Vegokoll

Vegovision Göteborg - Alla var där!

Djurens Rätts mässa Vegovision firar 10 år i år och i lördags gick årets första mässa av stapeln i de nya lokalerna i Eriksbergshallen. Rekordstort intresse för vego och publiksuccé präglade dagen.

Omkring 4 000 personer besökte Vegovision under lördagen och kön utanför mässlokalen ringlade sig lång redan innan öppning.

– Det var verkligen en känsla av att ”alla” var där, en riktig publiksuccé och ett bevis på hur starkt intresset för veganska produkter har blivit, säger Sofia Säljö, Projektledare för Vegovision.

Inne på mässan bjöds besökarna på det allra senaste inom vego, allt ifrån intervjuer och samtal om till exempel veganmat och föräldraskap till mat, skor och kosmetika från en lång rad utställare. Lokalerna i Eriksbergshallen var nya för i år med syfte att utöka mässans kapacitet.

– Första året i nya lokaler lär vi oss alltid jättemycket, vi såg ganska snabbt att vi behöver ha en ännu högre kapacitet nästa år. En del gäster fick stå i kö längre tid än vi hade tänkt vilket vi såklart kommer titta på hur vi löser till kommande mässor. Men vi är otroligt glada över det enorma intresset för Vegovision, säger Sofia Säljö.

Ett event i den här klassen skulle aldrig vara genomförbart utan de ideella krafter som är Djurens Rätts grund. Vi vill rikta ett stort tack till alla volontärer som får mässan att gå runt!

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden