Hoppa till huvudinnehåll
ett frukostbord med bröd, tomater, gurka, grönt och växtbaserad ost
Vegokoll

Violife lanserar hushållsost

Dagens efterfrågan på ett modernt frukostbord kräver fler goda alternativ. Därför lanseras Hushåll, ett växtbaserat alternativ till ost som är ett smartare svar på en klassisk frukostfavorit, utan att kompromissa med smaken.

Idag har Violife ett brett sortiment av prisbelönta veganska alternativ till ost som gör det enklare att övergå till en mer växtbaserad kost. Hushåll är speciellt utvecklad med den klassiska frukostmackan i åtanke och erbjuder en mild smak och mjuk konsistens som passar till det mesta. Den kan hyvlas och hanteras likt en vanlig ost.

Vår frukost sätter tonen för dagen, och en godare frukost gör det enklare att starta dagen på rätt sätt. Hushåll är berikad med B12 och är också helt fri från mejeriprodukter, soja, gluten, nötter och konserveringsmedel

Med lanseringen av Hushåll breddar Violife sitt befintliga sortiment ytterligare och tar ett större grepp om svenskarnas kärlek till frukost, samtidigt som de gör valet av växtbaserat lite enklare.

Med Hushåll vill vi presentera ett modernt alternativ till en riktig frukostklassiker som öppnar upp för allt fler att ta del av vad växtbaserat har att erbjuda. Vi är därför glada att kunna bredda möjligheterna med en produkt som inte bara smakar gott utan dessutom gör gott. Vi tror att Hushåll kommer att ta plats som en ny favorit på många svenska frukostbord, säger Anna Olsson, Brand Manager Nordics på Violife. 

Om Hushåll:
Rek pris: 23,90 SEK.
Finns att köpa på Ica, Willys och Coop.

Om Violife
Violife har över 30 års erfarenhet av utveckling och produktion av växtbaserade produkter och ägs sedan några år tillbaka av Upfield som är en global ledare inom växtbaserade livsmedel. Verksam sedan 1871 har Upfield skapat alternativ till smör, grädde och ost till både hemmet och det professionella köket. Upfield arbetar för att kunna erbjuda innovativa växtbaserade produkter som är funktionella, hälsosamma och bättre för vår planet. Målsättningen är att vara en 100 % växtbaserad global leverantör år 2025. Du kan läsa mer om Upfield och Violife

Vill du äta mer vego? Ladda ner vår kostnadsfria app Välj Vego och få tillgång till aktuella utmaningar. Det finns också möjlighet att starta egna utmaningar! Välj hur mycket vego du vill äta (frukost, lunch, middag eller alla) och bjud in vänner. Starta dina nya vegovänliga vanor idag! 

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden