Ingredienser
Mango Curry gryta
1 Fry’s chicken style strips
1 färsk broccoli (ca 200 g fryst)
1 mellanstor zucchini
1 paket kikärtor
½ dl Matolja
3 msk Santa Marias Mango Curry krydda
1 förp passerade tomater ca 400g
4 dl havregrädde
Salt och peppar
Bönsallad
1 paket svarta bönor
1 gurka
1 förp körsbärstomater
60 g färsk spenat
1,5 msk Äppelcidervinäger
1 msk rapsolja
½ msk Salladskrydda tex italiensk
- Skölj kikärtorna och hacka zucchinin och broccolin i mindre bitar och häll i en bunke. Lägg till Fry’s chicken style strips och blanda med ½ dl matolja och 2 msk mango/currykrydda.
- Häll över i en ugnsform och grädda i ugnen på 250 grader i ca 10-15 min tills de har fått fin färg.
- Blanda passerade tomater och matgrädde med 1 msk mango/curry krydda, salt och peppar efter smak och häll över grönsakerna i ugnen och låt grädda i ytterligare 5 minuter.
- Dela körsbärstomaterna, skölj spenaten och svarta bönorna samt tärna gurkan. Blanda ihop rapsolja, salladskrydda och vinäger till dressingen väl. Släng ihop allting i en bunke och blanda väl.
- Servera grytan med kokt ris och lite sallad!