Ingredienser
4 burgarbröd
1 pkt anamma schnitzel
200 g rödkål
2 dl växtbaserad majonnäs
1 avokado
1 rödlök
4 stora salladsblad
1 bifftomat
1 dl skivade jalapeños
Ingredienser pickellag
1 dl ättika
2 dl socker
3 dl vatten
- Börja med att förbereda kålen. Koka upp ättika, socker och vatten tills sockret har lösts upp. Hyvla rödkål med en osthyvel eller strimla den fint med kniven, ha kålen i en burk och häll över lagen.
- Dela avokado, gröp ur och tärna i bitar. Blanda ihop avokado och majonnäs i en skål.
- Skiva tomater och skölj salladen ordentligt.
- Lägg burgarna på grillen (eller stek) tills de får en krispig yta på vardera sida, är de djupfrysta tar det cirka 15 minuter beroende på hur varm grillen är. Lägg brödet på grillen en liten stund också så att den blir varm och krispig på ytan.
- Sätt ihop burgaren med grönsaker, jalapeños, chunky majonnäs-och avokadoröra och njut!