Hoppa till huvudinnehåll
Koreansk grönsaksbowl i en svart djuptallrik på ett svart bord

Koreansk vegansk bowl

Om du gillar Buddah Bowls kommer du absolut att gilla den här Koreanska bowlen med! Den är självklart vegansk och receptet kommer från Oumph!

Lunch
Middag

Ingredienser

280 gram Oumph! chunks
1 påse färdig koreansk marinad
3 dl ris
2 dl Kimchi
½ gurka
2 dl edamamebönor
2 dl rödkål
100 g Enoki-svamp
Citron
Olja
Chiliflakes
Salt
Salladslök
  1. Koka ris enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Skiva upp rödkål och gurka.
  3. Lägg gurka, svamp, edamamebönor och enoki-svamp i olika skålar.
  4. Nu är det dags för snabbmarinad. Ta 1 msk olja, en nypa salt, en nypa chiliflakes och pressa i citron i vardera skål. Smaka av.
  5. Kolla av riset och ställ det åt sidan om det är klart.
  6. Tillaga Oumph! Stek i olja till önskad konsistens. Häll i marinaden.
  7. Nu är det dags för food art. Montera din bowl med ris i botten och sedan grönsaker och Oumph! så att då får en snygg, god och cool bowl. 

Vill du äta mer vego? Ladda ner vår kostnadsfria app Välj Vego och samla alla dina favoritrecept på ett och samma stället. 

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden