
Ingredienser
350 gram Oumph! chunks
1 burk krossade tomater
½ hackad lök 3 rivna champinjoner
1 klyfta hackad vitlök
1 tsk chili flakes
1,5 dl vegansk grädde
2 msk vitvinsvinäger
Salt & peppar
Ris till 4 personer
- Börja med att koka upp riset enligt anvisningarna på förpackningen.
- I större stekpanna, fräs upp lök tillsammans med vitlök, chili och rivna champinjoner. Låt fräsa i några minuter.
- Häll i krossade tomater och vegansk grädde.
- Låt sjuda ca 10 minuter tills den fått en ”grytig” konsistens.
- Stek upp Oumph! i olja till önskad konsistens. Om du har en kryddblandning eller rub du gillar, strö på den när Oumph!en är färdigstekt.
- Blanda ner Oumph! i grytan, smaka av med salt, peppar och vinäger.
- Servera i djup tallrik