Hoppa till huvudinnehåll
Två paket med växtbaserade laxsubstitut mot en ljusblå bakgrund.
Vegokoll

Nya laxsubstitut från Revo Foods

Revo Foods är ett foodtech företag från Österrike. Nu har de kommit in på svenska marknaden med några nya och godas vego-alternativ för fisk. Smak och och textur är likt fisk, dessutom är de näringsrika och innehåller Omega-3, vitaminer och protein. 

Revo Foods erbjuder fler produkter som kommer att introduceras den kommande tiden. De jobbar aktivt med att utveckla kvalitativa, autentiska, smakfulla och näringsrika alternativ till fisk och liknande. Deras produkter erbjuds i förpackningsstorlekar till både dagligvaruhandeln och restauranger.

Rökt (vego) lax: 

Revo™ rökt lax är inte bara läcker utan också näringsrik och ger dig proteiner, Omega-3-fettsyror, vitaminer och mer.  Samtidigt är Revo™ rökt lax fri från tungmetaller och giftigt avfall.  Den är tillverkad på ett hållbart sätt i Europa och bidrar inte till överfiske eller exploatering av människor och djur.

Gravlax 

Förutom sin populära klassiska rökta lax, producerar Revo Foods en växtbaserad gravlax. Denna är också en källa till proteiner, Omega-3-fettsyror och vitaminer. Revo™ Gravlax är lik klassiskt rökta laxskivor men erbjuder en fräsch ört-citruskick! Huvudingredienserna är ärtproteiner, växtoljor och algextrakt.  

Produkterna är idag tillgängliga på utvalda ICA-butiker! Vill du att din lokala ICA-butik tar in produkterna så säg till personalen.

Det viktigaste du kan göra för kycklingarna är att välja bort dem från tallriken. Ladda ner vårt kostnadsfria inspirationsmagasin Välj vego! och ta ett första steg mot en djurvänligare värld.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden