Hoppa till huvudinnehåll
En tallrik med hamburgare, pommes och coleslaw och en med veganska chicken wings, grönsaker och dip. Bild tagen uppifrån.
Vegokoll

O’Learys och Oumph! förstärker samarbetet ytterligare!

Oumph! har varit en stadig spelare på O’Learys sedan augusti 2015, och nu förstärks samarbetet ytterligare. Sedan i höst går Oumph! Smash burger att hitta på samtliga O’Learys-restauranger och dessutom lanseras Oumph! Crispy Buffalo bites som en härlig gästspelare på menyn mellan november och mitten på januari.

O’Learys var den första stora kedjan Oumph! lanserades på, vilket gör att det känns extra roligt med en sådan här stor nylansering. Historiken säger dessutom att det är en match made in heaven – sport ser man på oavsett kosthållning och tillsammans med O’Learys kan vi erbjuda sjukt god växtbaserad mat, i en schysst miljö över hela Sverige, säger Carl Montelius, Head of Food Service på Oumph!/Livekindly Collective.

Samtliga burgare på O’Learys meny går att få med Oumph! Smash burger som protein, och det finns även ett helt växtbaserat alternativ på burgare. Smashed Oumph Burger som den heter, serveras med vegansk chimichurri-majonnäs, rostad lök, krispsallad och växtbaserad ost.

Gästspelaren Oumph! Crispy Buffalo bites, som gjorde entré den 1a november, ses som ett välkommet tillskott på menyn, perfekt både som förrätt och som snacks framför en match.

Vi är glada att kunna säga att O’Learys still got Oumph! Både smashburgaren och Crispy Buffalo Bites är grymma produkter både i smak och koncept och som passar perfekt in på vår meny. Med de här produkterna kan vi erbjuda våra gäster veganska alternativ som känns ”O’Learys” säger Emma Hellstadius, Chief Commercial Officer på Social Eatertainment Group.

Om O’Learys
O'Learys är en svensk franchisekedja som grundades 1988 i Göteborg, Sverige, och drivs av Social Eatertainment Group. Idag har O’Learys fler än 100 enheter över hela världen. O'Learys erbjuder en fullständig eatertainment-upplevelse med en kombination av sport, sociala spel och aktiviteter och amerikanskinspirerad mat i välkomnande miljö. Social Eatertainment Group äger även Harrys och Sing Sing Karaoke och har totalt över 120 enheter över hela världen.

Om Oumph!
Varumärket Oumph! är en stor-favorit i Norden och UK. Varumärket grundades 2015 i Sverige och producerar episk växtbaserad mat för en bred publik. Varumärket har de senaste åren rönt stora framgångar med utmärkelser som Livsmedelspriset 2015, Årets Dagligvara 2016, Best Brand i World Food innovation Award 2021 och Top 10 Most recommended brands 2022. Oumph! finns idag i hela Norden, Storbritannien och Nederländerna. Oumph! förvärvades av the LIVEKINDLY COLLECTIVE sommaren 2020.

Nu blir det ännu enklare att skaffa djurvänliga matvanor! Tidigare har utmaningarna kommit som mailutskick, men nu har vi gjort det ännu smidigare att välja vego, genom att flytta utmaningarna från mailutskick till vår sprillans nya, kostnadsfria app - Välj Vego! 

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden