Ingredienser
1 förpackning Fry’s chicken style strips
1 dl olja
3 dl frysta wokgrönsaker
200 g skivade champinjoner
1 stor gul lök, hackad
1/2 tsk rosmarin
1/2 tsk valfri örtkrydda
1/2 tsk kumminfrön
1 grön chili, hackad
1 röd chili, hackad
1/2 dl sweet chili sås
4 schalottenlök, finhackade salt
4 portioner valfri pasta
Koriander för dekoration
1. Koka pastan separat enligt instruktioner på förpackningen.
2. Värm 1/2 dl olja i en stekpanna i 2 min och tillsätt stripsen och stek tills de är gyllenbruna. Lägg dem åt sidan och värm resten av oljan i ca 2 min. Tillsätt frysta grönsaker, svamp, lök,rosmarin, örtkrydda, kumminfrön och salt och stek tillsammans tills grönsakerna blivit krispiga.
3. Tillsätt därefter grön och röd chili. Sjud i ca 3 minuter och tillsätt därefter stripsen, sweet chilisås och schalottenlök. Tillsätt den färdiga pastan och rör ihop med grönsaksblandningen. Garnera med koriander och servera direkt. Smaklig måltid!