
Ingredienser
280 gram Oumph! chunks
1 påse färdig koreansk marinad
3 dl ris
2 dl Kimchi
½ gurka
2 dl edamamebönor
2 dl rödkål
100 g Enoki-svamp
Citron
Olja
Chiliflakes
Salt
Salladslök
- Koka ris enligt anvisningarna på förpackningen.
- Skiva upp rödkål och gurka.
- Lägg gurka, svamp, edamamebönor och enoki-svamp i olika skålar.
- Nu är det dags för snabbmarinad. Ta 1 msk olja, en nypa salt, en nypa chiliflakes och pressa i citron i vardera skål. Smaka av.
- Kolla av riset och ställ det åt sidan om det är klart.
- Tillaga Oumph! Stek i olja till önskad konsistens. Häll i marinaden.
- Nu är det dags för food art. Montera din bowl med ris i botten och sedan grönsaker och Oumph! så att då får en snygg, god och cool bowl.