Hoppa till huvudinnehåll
Koreansk nudelwok i en svart tallrik på ett svart bord

Koreansk vegansk nudelwok

En koreansk vegansk nudelwok slänger du ihop på ett naffs! Recept från Oumph!

Middag
Lunch

Ingredienser

280 gram Oumph! chunks
400 g nudlar
2 nävar bladspenat
½ rivet päron
½ rödlök
1 msk chili
Salladslök

Marinad

½ dl japansk soja
2 msk agavesirap
1 msk sesamolja
2 msk risvinäger eller vitvinsvinäger
1 hackad vitlöksklyfta
  1. Koka upp nudlarna. Häll av vattnet och svalna av under kallt vatten.
  2. Hacka upp grönsakerna. 
  3. Hetta upp en större stekpanna. Stek upp Oumph!en till önskad konsistens. Addera grönsakerna och stek några minuter. Häll på marinaden och blanda i nudlarna. Rör runt.
  4. Servera i en djup tallrik och moffa loss.

Vill du äta mer vego? Ladda ner vår kostnadsfria app Välj Vego och samla alla dina favoritrecept på ett och samma stället. 

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden