Ingredienser
Aioli 3 dl
1 dl sojamjölk (osötad)
              1 tsk citronjuice
              1 tsk dijonsenap
              2 dl olja
              2 krm kala namak (går att utesluta) 
              2 klyftor vitlök 
          Mango-och habanerosås 3 dl
2 dl tärnad mango, fryst (eller färsk)
              1 dl tärnad konserverad ananas 
              1 gul habanero
              ½ dl hackad mynta 
              1 tsk citronjuice
              Salt efter smak
          240 g Nuggets
- 
	
Aioli. Blanda sojamjölk med citronsaft och dijonsenap. Mixa och tillsätt oljan i en tunn stråle. Smaka av med kala namak salt.
 - 
	
Mango-och habanerosås. Blanda alla ingredienser utom mynta i en mixer till en slät sås. Tillsätt finhackad mynta och rör om.
 - 
	
Stek nuggets enligt anvisningar.