Hoppa till huvudinnehåll
Vegokoll

Circle K utökar vegosortimentet med vegansk korv

För ett år sedan lanserade Circle K konceptet Vego-Vägar för att göra det enklare att välja gröna alternativ längs de svenska vägarna. Nu utökas sortimentet med bland annat en vegansk korv på ärtprotein som serveras med vegansk aioli.

De senaste åren har Circle K gjort flera satsningar för att bli en självklar matdestination längs de svenska vägarna. Man har bland annat tagit fram ett nytt butikskoncept med fokus på mat och sittplatser, samarbetat med den trendiga hamburgerrestaurangen KÄK, samt lanserat konceptet Vego-Vägar. Dessutom har Circle K startat en egen Food Academy där medarbetare på alla stationer utbildas inom mat.

Tre efterlängtade nyheter
Nu fortsätter Circle K att utveckla Vego-Vägar genom att lansera tre nya rätter på sina 297 fullservicestationer runt om i landet. En efterlängtad nyhet är en vegansk korv gjord på ärtprotein från VegMe. Den kommer att serveras i royal durumbröd tillsammans med vegansk aioli och rostad lök. De två andra nyheterna är lakto-ovo-vegetariska.

Som den självklara matdestinationen för många familjer längs de svenska vägarna jobbar vi ständigt för att utveckla vårt erbjudande efter våra kunders efterfrågan och behov. För oss är vego långt ifrån en trend, utan något som är här för att stanna
Sara Rencrantz, Senior Category Manager Food hos Circle K Sverige

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden