Hoppa till huvudinnehåll
Vegokoll

Vegansk brunch

Radisson Blu Royal Park, i Hagaparken i Stockholm, satsar på en 100% vegansk hotellbrunch med namnet Plant Powered Brunch. Den unika hotellbrunch-satsningen har officiell premiär söndag 14 januari och det är smakerna som står i centrum.

Radisson Blu Royal Park Hotels köksmästare Morre Varli har, med inspiration av Dr. Lisa Buddrus som har spetskompetens inom det veganska köket, tagit fram och utvecklat Radisson Blu Royal Parks nya veganska brunch. Smakerna står i centrum och gästerna kommer kunna botanisera och njuta av bland annat kokosbacon, veganska ostar, mushroom paté, sötpotatis-pommes, vegansk caprese, glass och hemlagad kokosyoghurt med krispig granola. Mathantverket på Radisson Blu Royal Park drivs av långsiktighet och kvalitet för såväl människa som för djur och natur.

Ser man sig omkring i Sverige idag finns en stor efterfrågan av alternativa frukostar, maträtter och bruncher. Vi är först med att erbjuda en 100 % vegansk hotellbrunch, men tro mig, vi kommer inte vara de sista. Men framförallt är brunchen så himla god, säger  Morre Varli, köksmästare:


Konceptet Plant Powered Brunch är en del av Radisson Blu Royal Parks satsning att erbjuda gästerna en trivsam och unik upplevelse intill den stadsnära oasen i Hagaparken. Gästupplevelsen går från en traditionell hotellvistelse till en resortkänsla, vilket möjliggörs i samarbete med John & Co.


Brunchen serveras varje söndag kl.12.00 till 16.00. Pris: 395 kr per person / Barn 6 -12 år 195 kr / Barn under 6 år äter gratis. Brunchen bokas genom att ringa följande nummer 08-624 55 60 eller genom att maila till [email protected].

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden