Hoppa till huvudinnehåll
Vegokoll

Veganska burritos på 7-eleven

Nu lanserar Vegme, i samarbete med 7-Eleven, två vegetariska burritos i smakerna Mexican och Pulled som säljs i närbutikkedjans butiker.

 

VegMes burritos är perfekta to go-alternativ att plocka med sig på stan eller till parkhänget i sommar. I och med det växande intresset för vegetarisk kost breddar allt fler snabbmatskedjor sitt utbud av gröna alternativ. Det svenska företaget VegMe har nu, tillsammans med 7-Eleven, tagit fram två helt nya vegetariska burritos som grillas på beställning och säljs över disk i närbutikskedjans butiker för 49 kronor.

Som ett innovativt företag inom den vegetariska kategorin söker vi hela tiden nya sätt att kunna erbjuda konsumenterna enkel och smakrik vegetarisk kost. Det känns därför väldigt roligt att vara med och bidra med fler vegetariska snabbmatsalternativ till 7-Elevens meny. Våra smakrika burritos är perfekta to go-alternativ att plocka med sig på sommarens parkhäng, säger Linda Öhman, Marknadschef på VegMe. 

För den som vill ha ett vegetariskt to go-alternativ finns VegMes burritos i två spännande smaker. Mexican burrito är en smakrik rulle med VegMes tacofärs, bönmix, chunky salsa, ananas och VegMes veganska aioli. Pulled burrito innehåller VegMes möra pulled, smörgåsgurka, picklad rödlök, Julienne mix och VegMes aioli. Båda alternativen serveras i grillat tortilla-bröd.

Vi är jätteglada över att kunna addera en helt ny växtbaserad proteinkälla till vårt snabbmatsutbud. Vi har sett en starkt växande efterfrågan på helt vegetariska alternativ, så samarbetet med VegMe känns helt rätt i tiden.
Fredrik Edin, produktchef på Reitan.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden