Hoppa till huvudinnehåll
tre glasskulor med olika smak och två strutar på en vit tallrik

Vegansk Hallon Nicecream

Nicecream är den nya glasstrenden! Den här veganska glassen lagas av endast frukt och sötas med agave, vilket bidrar till den uppfriskande smaken. Receptet kommer från Sofia Von Porats kokbok, Vardagsvego för alla! Foto av Nathan Schacherer

10 min
Efterrätt
Barnvänligt
Midsommar
Glutenfritt

Ingredienser

4 portioner

Ingredienser

250 g frysta hallon
3 bananer, skivade och frysta
agavesirap
1 msk riven kokos
  1. Skiva och frys mogna bananer över natten
  2. Mixa samtliga ingredienser i en matbredare eller mixer till en jämn och slät kräm. Tillsätt lite vatten om det går trögt.
  3. Servera i skålar eller i glasstrutar och toppa med riven kokos. Mums!

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden