Hoppa till huvudinnehåll
Bild på burgare med pulled vego och coleslaw

Vegansk coleslaw

Finstrimlad kål och morötter utblandade med vegansk crème fraiche, majonnäs och senap. Passat fin till det mesta och mättar bra!

15 min
Sallader
Såser & tillbehör

Ingredienser

4 portioner
7 dl finstrimlad vitkål
1 liten morot
1 dl veganskt crème fraiche
1/2 dl veganskt majonnäs
1 tsk fransk senap
1 tsk socker
Salt och peppar
  1. Strimla vitkålen riktigt tunt.  Använd osthyvel eller tunnaste skärskivan i en matbredare.
  2. Skala moroten och riv den fint på rivjärn.
  3. Rör ihop veganskt crème fraiche, majonnäs, senap och socker i en skål. 
  4. Blanda i moroten och kålen. Smaka av med salt och peppar. 

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden