Hoppa till huvudinnehåll
Fyra bägare med pannacotta med passionsfrukt på ett mörkt bord.

Vegansk pannacotta med kokosmjölk och passionsfrukt

En gräddig vegansk efterrätt till nyår och andra högtider! Bra för dig som vill ha något snabbt och festligt.

30 min
Glutenfritt
Efterrätt
Under 30 min
Nyår

Ingredienser

4 portioner

Ingredienser pannacotta

400 ml kokosmjölk
1 dl gelésocker
½ tsk vaniljpulver
1 tsk citronjuice

Ingredienser glasyr

4 passionsfrukter
2 msk citronsaft
1 msk gelésocker
Beställ hem
  1. Koka upp alla ingredienser i en liten  kastrull och låt koka i 3-5 minuter.
  2. Ta  bort kastrullen från plattan och häll upp i glas, koppar eller små skålar beroende på hur stora portioner du vill göra.
  3. Gröp ur köttet på passionsfrukterna och koka upp tillsammans med citronsaft och gelésocker. Låt koka någon minut och häll blandningen över den svala pannacottan.
  4. Låt alltihop kallna innan servering!

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden