Hoppa till huvudinnehåll
Tandborstar och tandkrämer som är placerade mot en beige bakgrund
Vegokoll

Vegancertifierade the Humble Co. utökar sortimentet

Nu breddar The Humble Co. sitt sortiment. Efter hög efterfrågan från kunder väljer det hållbarhetsfokuserade företaget att släppa två nya produkter, ett eltandborsthuvud och en klassisk tandborste med utbytbara huvuden.

The Humble Co.’s mest populära produkt globalt, den växtbaserade tandborsten, kommer nu i en helt ny, och mer miljövänlig version, med ett handtag och 3x utbytbara huvuden. Handtaget är tillverkat med vetestärkelse som ett av huvudmaterialen, och de mjuka borststråna är av högkvalitativt nylon fritt från BPA och PFAS och innehåller 65% växtbaserade material från ricinbönor. Genom att återanvända handtaget drar vi enkelt ner på mängden avfall i människors munvårdsrutin, utan att kompromissa med kvaliteten. Precis som The Humble Co.:s övriga produkter är nya Plant-based Replaceable Heads förpackad i återvinningsbart papper.

Sedan tidigare har The Humble Co. utbytbara huvuden till Philips Sonicare för den som använder
eltandborste i sin munvårdsrutin. Nu väljer företaget att även introducera eltandborsthuvuden till Oral-B efter stor efterfrågan från sina kunder.

Eltandborsthuvuden till Oral-B har varit vår mest efterfrågade produkt sedan dag ett. Användandet av eltandborstar växer konstant, och den absolut större majoriteten av de som använder en eltandborste använder en från Oral-B. På grund av de rörliga delarna i tandborsthuvudet har den här produkten varit klurig att få till när man jobbar med klimatsmarta materialval, så vi är riktigt taggade på att äntligen kunna introducera dessa på marknaden, säger Olivia Gelin, Marknadsansvarig på The Humble Co.

Plant-based Replaceable Heads
En förpackning med ett handtag och 3x utbytbara huvuden.
Rekommenderat pris: 39 kr.
Finns att köpa hos: Onlineapotek och thehumble.co

Plant-based Oral-B Heads
4-pack.
Rekommenderat pris: 149 kr.
Finns att köpa hos: Onlineapotek och thehumble.co

Svenska The Humble Co. är ett hållbarhetsfokuserat företag med ett brett sortiment av munvårdsprodukter som är skonsamma för både användaren och miljön. Utöver tandborstar finns bland annat tandkrämer, tandtrådsbyglar, munskölj, mellanrumsborstar, tuggummin för att nämna ett urval. Varje köp av produkter från The Humble Co. stödjer hälso- och hållbarhetsprojekt i utsatta samhällen världen över. Alla produkter är 100% veganska och inte testade på djur, certifierade av the Vegan Society. 

Vill du äta mer vego? Ladda ner vår kostnadsfria app Välj Vego och få tillgång till aktuella utmaningar. Det finns också möjlighet att starta egna utmaningar! Välj hur mycket vego du vill äta (frukost, lunch, middag eller alla) och bjud in vänner. Starta dina nya vegovänliga vanor idag! 

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden