Det veganska köket
Senast in i Djurens Rätts egna shop har vi nya vegobibeln från Mattias Kristiansson "Det veganska köket". Här får du ta del av 656 sidor med nästan 1 700 recept! Enkel vardagsmat, rolig festmat, grönt protein, biffar, bollar, såser, husmanskost, desserter och mycket mer. Recepten blandas upp med värdefulla tips, grön kunskap, sprudlande matglädje och inspiration. Det här är boken för dig som vill skära ner på kött, ägg och mjölkprodukter och dyka med gaffeln först in i ett färgsprakande vegoriket.
Julboken
Den numera klassiska bakboken “Julboken utan ägg och mjölk” från Karolina Tegelaar finns i nyupplaga. Ett absolut måste inför jultidens baksäsong. Recept på konfekt, kakor och desserter. Klassiker som risgrynsgröt, saffranspannkaka och lussekatter. Pepparkakor i många varianter, hårda som mjuka. Innehåller även informationstext om att baka utan ägg, samt andra tips om bakning och ingredienser. Ny utökad upplaga! Karolina har inte bara omarbetat många av recepten från tidigare upplaga utan även utökat receptlistan med nya pepparkaksrecept, munkar, pajer och mycket mer.
Nya sorters kakor
Dessutom har Hanna Bergström lanserat bakboken “Nya sorters kakor” med utgångspunkt i sin utbildning inom livsmedelsteknik resonerar hon om ingredienser och baktekniker och förklarar pedagogiskt hur och varför en kaka blir spröd eller mjuk.