Vegansk julinspiration
Låt vegoveteranen Mattias Kristiansson, vegoexperten Rebecca Johansson och drottningen av vegobakning Karolina Tegelaar leda dig till en riktigt god, stressfri och vegansk jul.
En smakrik vegansk jul
Vill du laga en vegansk julmiddag som tar släktens smaklökar med storm? Mattias Kristiansson visar hur du med klassiska julsmaker som grönkål, rödbetor och kålrot kan skapa en vego julmiddag fylld med traditionella rätter som veganska köttbullar och spännande inläggningar. Oavsett om du vill imponera med kreativa rätter eller överleva köttskämten, så leder vegoveteranen Mattias dig rätt till en smakrik och grön jul.
En stressfri vegansk jul
För tionde året i rad bjuder Rebecca Johansson sina nära och kära på ett välsmakande veganskt julbord fullt av växtbaserade läckerheter. Med sitt fokus på enkelhet och smak delar Rebecca sina bästa tips för vegansk skagenröra, veganska köttbullar, och andra veganska julprodukter som du enkelt kan hitta i butiken. Hon visar också hur du med rätt genvägar kan få en vego jul som både är smidig att förbereda och utsökt att äta.
Veganskt julbak med smakgaranti
Karolina Tegelaar är mästaren på veganskt julbak, och med sina prisbelönta recept kan du skapa bakverk som både imponerar och smakar fantastiskt. Karolina delar bland annat de bästa tipsen för hur du kan baka utan ägg med aquafaba. Vi får även ta del av hemligheten bakom Karolinas perfekt karamelliserade veganska knäck.