Hoppa till huvudinnehåll
ärtröra med avokado och vegansk fetaost tillsammans med två andra röror

Ärtröra med avokado och vegansk fetaost

Ärtor och mynta är en kärlekshistoria vi aldrig tröttnar på. Här mixade jag även ner avokado för att få en extra krämig röra. Toppa med gröna ärtor och smulad vegansk fetaost. Receptet kommer från Mattias Kristiansson.

Påsk

Ingredienser

6 portioner

Ärtröra

2 st avokado, tärnade
300 g gröna ärtor
1 st citron, rivet skal
2 msk finhackad mynta
1 msk olivolja
salt
svartpeppar

Topping

3 st salladslökar, tunt skivade
1 dl gröna ärtor
2 msk myntablad
smulad vegansk fetaost
  1. Mixa ihop samtliga ingredienser till röran i en matberedare. Sprid ut i en djup tallrik.
  2. Strö över salladslök, gröna ärtor, färsk mynta och smulad vegansk fetaost.

Vill du äta mer vego? Ladda ner vår kostnadsfria app Välj Vego och samla alla dina favoritrecept på ett och samma stället. 

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden