Barebells veganska chokladkakor med hasselnötter
Alla som ÄLSKAR choklad, upp med en hand! Linn Appelskog har skapat receptet på sådär härligt sega kakor, gjorda för er: Barebells veganska chokladkakor med hasselnötter. Extra proteinrikt blir det med bland annat Barebells vegansk hazelnut nougat-bar inblandad. Toppa kakorna med det du är sugen på! Tack Barebells och Linn för denna härliga chokladdröm.
Ingredienser
Veganska chokladkakor
1 bar hazelnut nougat vegan
2 dl havregryn
En stor nypa salt
En nypa vaniljpulver
3 msk kakao
1 dl hasselnötter
4 msk agavesirap, sirap, lönnsirap eller fibersirap
2 msk kokosolja
2 msk vatten – lite mer om det behövs, det ska bli en slät smet
- Sätt på ugnen på 175 grader
- Mixa allt till en slät smet i en matberedare .
- Klicka ut smeten i valfri sorlek på ett bakplåtspapper (tänk på att göra alla lika stora).
- Grädda i ugnen i 8 minuter, ta sedan ut dem och låt svalna!
- Ät och njut!