Hoppa till huvudinnehåll
Vegokoll

Urtekrams nya kroppsvårdsserie Nordic Berries

Urtekrams nya kroppsvårdsserie Nordic Berries finns till försäljning i livsmedelsbutiker över hela landet, i specialbutiker och i näthandel. Serien är ekologisk och vegansk.

Kroppsvårdsserien Nordic Berries är redan lanserad i Danmark och har där fått en kickstart genom flera priser. Först röstades Urtekram Nordic Berries Shampoo fram som bästa nya hårvårdsprodukt på Vivaness 2017, världens störta fackmässa för naturliga och ekologiska skönhetsprodukter. Sedan fick Urtekram Nordic Berries Spray Leave in conditioner pris för bästa innehåll vid Wabel Beauty and Personal Care Summit 2017 in Paris. Urtekram har också prisats som Danmarks mest hållbara varumärke 2017.

Aldrig har vi fått så otroligt fin respons på våra kroppsvårdsprodukter. Hälften av svenskarna köper ekologisk kroppsvård från och till och vi tror att ännu fler kommer att ta chansen och ge sin kropp en ekoboost när vi nu lanserar den här fantastiska serien som dessutom är väldigt prisvärd, säger Jeanette Skoglösa, Brand Manager Organic på Urtekram.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden