Veganska färdigrätter från Ica och Oumph!
ICA som har storsatsat för att samla in feedback från veganer, vegetarianer och flexitarianer börjar äntligen släppa några av de 50 utlovade växtbaserade produkter. Nu lanseras fyra växtbaserade frysta färdigrätter i co-branding med Oumph! Rätterna har tagits fram med inspiration från världens kök, där smak och komposition har varit central.
Vi är mycket glada över att tillsammans med ICA kunna erbjuda ett sortiment av välsmakande färdigrätter som gör det ännu mer attraktivt för konsumenter att välja växtbaserat. Varje rätt har omsorgsfullt tagits fram för att passa såväl veganer, vegetarianer samt den allt större målgruppen flexitarianer, säger Victoria Norviit, Brand & Category Manager på Food For Progress som tillverkar Oumph!
De fyra rätter som lanseras är Pasta Arrabiata i en smakrik tomatsås, Morocan Tagine - en couscus-baserad gryta med tomatsås och grönsaker, en indisk Tikka Masala med basmatiris och grönsaker samt Korean Noodles, som är den rätt som har mest hetta i sig. Produktionen sker i Sverige.