Hoppa till huvudinnehåll
Vegansk gummröra i en burk och på några bitar rågbröd

Vegansk Gummröra

Den veganska gummröran ersätter den klassiska gubbröran och passar utmärkt som tilltugg innan huvudmålet eller som tillbehör under högtiderna

Påsk
Midsommar
Jul
Glutenfritt

Ingredienser

4 portioner
1,5 dl havrefraiche
1,5 dl vegansk majonnäs
En liten rödlök, finhackad
200 g fast tofu, tärnad
0,5 dl kapris, grovhackad
0,5 dl färsk dill, hackad
​​​​​​​ 0,5 dl färsk gräslök, hackad
Salt och vitpeppar efter smak

Tillbehör:

Rågbröd
Färska kryddor till garnering
Skivade rädisor till garnering
  1.  Blanda alla ingredienser.
  2. Låt gärna stå en dag innan servering.
  3. Lägg upp gummröran på ett rågbröd, toppa med färska kryddor och skivad rädisa – voilà! Färdig att ställa på påskbordet.

 

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden