Hoppa till huvudinnehåll
stekt brysselkål i en svart serveringsskål på ett mörkt bord

Stekt Brysselkål

Brysselkålen måste ju vara den gulligaste i hela kålfamiljen. Genom att steka halvor i Milda Culinesse (som är veganskt) får de den klassiska, smöriga smaken. Du kan även hälla på lite sirap vid stekningen om du vill tona ned lite av beskan.

10 min
Jul
Förrätt

Ingredienser

500 gram brysselkål
Milda Culinesse
Sirap (valfritt)
  1. Halvera brysselkålen
  2. Stek i rikligt med Milda Culinesse
  3. Om beskan bli för hög, ha på en skvätt sirap

Få mer inspiration! Du kanske vill hjälpa till att rädda klimatet med grönare matval, kanske vill du äta bättre mat för kroppen eller du kanske bara ogillar tanken på att djur föds upp i industrier för att bli mat? Du har möjligheten att vara en riktig hjälte i ditt val av mat genom att själv välja vego på tallriken.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden