Hoppa till huvudinnehåll
Inlagd rödlök i burk

Vegansk inlagd rödlök

Inlagd rödlök är enkel och perfekt att ha hemma året runt men briljerar särskilt intill grillen, bra veganskt tillbehör. Ps! Du kan bara fylla på burken med skivad rödlök så fort den tar slut, lagen håller länge.

10 min exklusive vilotid
Såser & tillbehör
Grilla

Ingredienser

4 portioner
½ dl ättika 12%
1 dl socker
1,5 dl vatten
8 kryddpepparkorn
8 vitpepparkorn
2 lagerblad
1 rödlök
  1. Koka upp ättika, socker och vatten.
  2. Skiva löken. Häll över den varma lagen i en kärl, tillsätt lagerblad och pepparkorn och låt vila i kylskåp. Går att använda så fort den har svalnat.  

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden