Hoppa till huvudinnehåll

Veganska snittar med tofuröror

Veganska snittar med tofuröror. När du behöver något snabbt och gott till påskbordet, dra fram snitt-kortet! Det är familjeföretaget från Vallentuna, Yipin, som bjuder oss på detta goda recept. Tunnbrödsrullarna fyllda med krämiga växtbaserade röror kommer bli en favorit i påsk!

Påsk
Förrätt
Under 30 min

Ingredienser

30 portioner

Påsksnittar med tofuröror

200 g yipin tofuröra skagen
200 g yipin tofuröra varmrökt
1 paket tunnbröd
65 g spenatblad
4 msk riven, färsk pepparrot
  1. Bred på ett generöst lager med tofuröra på tunnbröd och lägg på spenatblad.
  2. Rulla ihop tunnbrödet längs kortsidorna och skär det sedan i bitar.
  3. Toppa med färskriven pepparrot.

Få mer inspiration i brevlådan! I vårt inspirationsmagasin får du veganska bakningstips, recept, inköpslista och massor hjälpsamma vegotips!

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden