Hoppa till huvudinnehåll
tre förpackningar yipin varmrökt
Vegokoll

Vegansk varmrökt tofuröra och mycket mer från Yipin

Yipin släpper tre nyheter under veckan, det är: Tofu Scrambled, Tofuröra Varmrökt samt Tofuröra Curry . De två sistnämnda är fortsättningen på serien Tofuröror, där Skagen var den första som släpptes, allting är givetvis veganskt! 

Förpackning av Yipins tofu scrambled

Scrambled tofu

Ett veganskt alternativ till äggröra?! Svenska tofufavorit YiPin lanserar nu Tofu Scrambled! Den inte är bara krämig och himmelskt god, den är också färdig att värma. Vi äter den helst på en macka tillsammans med tomat under en långfrukost! 
 

tre förpackningar yipin curry

Tofuröra Curry 

YiPin fortsätter lansera klassiker i vegansk tappning! Näst på tur är Tofuröra Curry innehållande bitar av tofu och av paprika. Den bjuder på en fin balans mellan kryddighet och sötma och passar utmärkt som matigt pålägg på mackan, i lunchbaguetten och i en sallad. 

tre förpackningar yipin varmrökt

Tofuröra Varmrökt 

Lyx utan lax i Tofuröra Varmrökt från YiPin! Den krämiga röran innehåller strimlor av alspånsrökt tofu som både smakar och känns som lax. Med sin rökiga och fylliga smak passar den riktigt bra i sallader och som matigt pålägg på mackan.

3 förpackningar yipin skagen

Tofuröra Skagen

Känner du igen den? Sommarnyheten Tofuröra Skagen från YiPin har fått nytt utseende! Visst passar den fint tillsammans med deras nyaste tofuröror?  Om ni inte smakat än, gör en klassisk toast skagen med tofuröran och njut.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden